12
nov
#Pleegzorg

Uitnodiging Sinterklaasfeest Pleegzorg

Op 5 december brengen de Sint en zijn Pieten een bezoek aan Xonar Pleegzorg. Voor kinderen tot 10 jaar nemen zij cadeautjes mee.

Dit jaar wordt het feest gevierd in het Multi Functionele Centrum Gebrook te Hoensbroek. Er is voldoende parkeergelegenheid op deze locatie.
Adres:  MFC Gebrook
            Prinsenstraat 12
            6433 GJ Hoensbroek.

De Sint en zijn Pieten zullen de families tussen 14.00 en 16.00 uur bezoeken. Vanaf 13.00 is de zaal open. Wij willen u nadrukkelijk vragen om uiterlijk 13.45 aanwezig te zijn in verband met de start van het programma.

Voor kinderen zijn er talloze leuke activiteiten, zoals knutselen, meedansen met de Pietendisco en er zijn zang- en dansoptredens.

uitnodiging sinterklaas.PNG 

Het is dankzij de steun van KIWANIS Maastricht Mergelland mogelijk om deze middag te organiseren. Dit tot vreugde van vele ouders, en hopelijk ook veel kinderen. 

Aanmelden kan t/m 21 november via pleegzorg@xonar.nl. Graag uw achternaam, de voornaam en leeftijd van de kinderen en het totaal aantal aanwezigen doorgeven. Mochten mail naar pleegzorg@xonar.nl of meld u bij uw begeleider pleegzorg.

Wij zien jullie heel graag op 5 december!

Namens de activiteitencommissie Xonar Pleegzorg,
Karin, Therese en Douwe