Sluit deze website
Agenda

Kaartjes GaiaZOO

Kaartjes voor een leuke dag in GaiaZOO voor onze pleeggezinnen.

XONAR pleegzorg grijpt de Week van de Pleegzorg aan om ú als pleeggezin extra in het zonnetje te zetten en een welgemeend bedankje aan te bieden. Want naast het feit dat we altijd op zoek zijn naar nieuwe pleeggezinnen, bent ú het natuurlijk al elke dag!  Dankzij sponsoring van de 16 Zuid Limburgse gemeenten kunnen wij u een fantastische dag aanbieden.

Dit jaar is het, vanwege corona, helaas niet mogelijk om er een gezamenlijke dag van te maken. Daarom kunt u via ons tickets bestellen. U krijgt dan na de herfstvakantie een mail toegestuurd met unieke codes waarna u zelf via de website van GaiaZOO een dag kunt reserveren.  Wij hopen op deze wijze u toch als gezin een mooie dag aan te mogen bieden.

Termijn & locatie

De tickets zijn geldig in de periode van 28 oktober 2020 tot 1 maart 2021. 
GaiaZOO
Gaiaboulevard 1, Kerkrade, 6468 PG Kerkrade

Enkele praktische zaken

Gelieve rekening te houden met het volgende

  • De kaartjes zijn alleen bestemd voor het pleeggezin. Het is niet mogelijk om familie of vrienden mee te nemen.
  • Bezit u een jaarkaart dan is een online ticket niet nodig, maar reserveert u via de gebruikelijke reserveersite voor abonnementhouders.
  • Kinderen t/m 2 jaar zijn gratis. Geef tijdens de reservering wel aan met hoeveel kinderen onder de 2 jaar u GaiaZOO bezoekt.
  • Tickets zijn niet geldig op feest- en eventdagen.
  • GaiaZOO heeft een bepaalde beschikbaarheid per datum en tijdslot (aankomsttijd). Is een tijdslot niet meer beschikbaar, kies van voor een andere datum en/of tijd.
  • Het betreft ‘alleen’ entreekaarten. Dus exclusief  eten/drinken en parkeerticket. Parkeertickets kunt u in de webshop bestellen.

Meld u nu aan via onderstaand formulier om de vouchers te bestellen. U kunt deze vouchers bestellen t/m 19 oktober 2020. 

U kunt zich niet meer inschrijven voor deze activiteit.