26-02-2020

Schoonmaakbedrijf Janssen biedt cheque van 1000,- euro aan

Sinds 15 jaar werken schoonmaakbedrijf Janssen en XONAR samen. Het Sittardse familiebedrijf verzorgt de reguliere schoonmaak voor 20 panden van XONAR.

René en Bas Janssen vertellen dat ze ieder jaar in plaats van een eindejaarsgeschenk voor opdrachtgevers, een goed doel kiezen.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen kan niet aangeleerd worden. Het komt vanuit het hart van onze organisatie. Vorig jaar hebben we de ouderen verblijd en dit jaar hebben we de jongeren van XONAR als goed doel gekozen.’

Onlangs werd de cheque door René en Bas Janssen uitgereikt aan XONAR. Ze stellen hiermee een bedrag van 1000 euro beschikbaar voor het bosproject. Deze locatie gebruiken we voor de hulpvorm Leer-, werk-, en trainingscentrum voor jongeren die te maken hebben met (dreigend) schooluitval. Onze locatie in het bos is onlangs volledig gerenoveerd met behulp van een mooie subsidie van Fonds Kinderpostzegels. De locatie is erg mooi opgeknapt en wordt binnenkort afgewerkt met schilder- en schoonmaakwerk.

Wilma Groznik, medewerker facilitair bij XONAR: ‘Schoonmaakbedrijf Janssen is een zeer maatschappelijk betrokken bedrijf dat met en voor mensen werkt aan een schone werkomgeving! Met deze mooie bijdrage kunnen we het bosproject extra fraai afmaken en de jongeren en medewerkers in het bos een prettige omgeving bieden.’

We zijn Schoonmaakbedrijf Janssen natuurlijk erg dankbaar voor deze gulle gift! Meer informatie over Schoonmaakbedrijf Janssen is te vinden via www.enwatnu.nl.