Sluit deze website
Agenda

Speeltuindag Pleegzorg

Breng een bezoek aan Speeltuin Treebeek samen met verschillende andere pleeggezinnen!

VOL - u kunt zich helaas niet meer aanmelden.

Ontmoet elkaar tijdens de Speeltuindag op 26 juni aanstaande! Kom in gesprek met mede-pleegouders terwijl de kinderen heerlijk buiten kunnen spelen. Wij nodigen u graag uit. De activiteit is geschikt voor pleeggezinnen met kinderen tot ongeveer 12 jaar, echter is dit zeker geen harde grens. Er zijn 150 plekken beschikbaar.

Eten & drinken
We zorgen voor koffie, thee en ranja. Daarnaast wordt er voor iedereen voor een broodje frikadel of knakworst gezorgd. Indien u of een van uw (pleeg)kinderen vegetarisch is kunt u dit aangeven in onderstaand formulier. We zorgen dan voor een vegetarisch alternatief. Ook zal er voor de kinderen een ijsje zijn.

Mocht u daarnaast nog iets anders willen eten of drinken dan dient u dit zelf mee te nemen. Op het terrein van de speeltuin is er namelijk geen verkooppunt voor eten en drinken aanwezig. 

Faciliteiten speeltuin
Naast diverse speeltoestellen is er een zwembad aanwezig op het terrein van 1,20 m diep, hier staat een hek om heen maar er is geen badmeester aanwezig. Er is in de speeltuin een apart gedeelte voor jonge kindjes en voor oudere kinderen. 

Praktische informatie
Datum: zondag 26 juni 2022
Tijdstip: 11.00 uur - 16.00 uur
Adres:
Speeltuin Treebeek
Planeetstraat 7
6446 LA Brunssum

Bij slecht weer kan het zijn dat we de dag annuleren en verzetten naar een andere datum. De reservedatum is zondag 10 juli. Het is daarom belangrijk dat u in onderstaand formulier uw juiste e-mailadres invult, zodat we u op de ochtend van 26 juni nog per mail kunnen bereiken.