28-11-2019

Dag Sinterklaasje! Een mooi feest voor XONAR pleeggezinnen.

Afgelopen woensdag werden XONAR pleeggezinnen bezocht door de Sint. Alle kinderen t/m 10 jaar waren uitgenodigd om een gezellig Sinterklaasfeest te komen vieren op onze locatie aan de Severenstraat.

Rond half 3 stroomden de eerste gezinnen binnen en begon het grote wachten op Sinterklaas! Om het wachten iets makkelijker te maken waren er een boel leuke activiteiten gepland. Zo was er een lange knutseltafel waar naar hartenlust gekleurd, geknipt en geplakt kon worden en konden de kindjes gezellig meezingen met de liedjes die gespeeld werden. Ook liepen er een heleboel pieten rond tot groot vermaak van de kinderen en hun (pleeg)ouders. Er waren oudhollandse spelletjes en overal stond snoepgoed om lekker van te smullen.

En toen was het eindelijk zover! Daar kwam de Sint met zijn hoofdpiet, verwelkomd door de kinderen met leuke sinterklaasliedjes. De pietendisco werd ingestart waarbij alle pieten, de kinderen én de Sint zelf helemaal uit hun dak gingen. Opmerkzame kinderen hadden echter al in de gaten dat er nog iets in het verschiet lag! Een grote tafel afgedekt met een gordijn, wat zou daaronder zitten? Een heleboel cadeaus! De Sint mocht in totaal 115 kinderen blij maken!

Een speciaal woord van dank voor de medewerkers van team procesmanagement van Obvion Hypotheken, die aanwezig waren als vrijwilligers en het snoepgoed verzorgden. Bedankt voor deze leuke bijdrage!