13-12-2021

Kerstpakkettenactie 2021 groot succes!

Er werden maar liefst 100 dozen en 10 shoppers gevuld voor onze gezinnen. XONAR medewerkers voor XONAR gezinnen, dat was ook dit jaar het idee.

Net voor het sinterklaasweekend was het zover, we konden de kerstpakketten gaan vullen! Wat twee jaar geleden startte als een actie voor 1 gezin, is nu uitgegroeid tot een actie voor meer dan 100 gezinnen.

Ook in Nederland is het helaas zo dat er vele gezinnen zijn die net boven of zelfs beneden de armoedegrens vallen. Gezinnen die het financieel niet altijd even makkelijk hebben.

Ook dit jaar werd een oproep verstuurd naar alle collega’s om gezinnen in hun caseload op te geven die het financieel niet makkelijk hebben en rond de feestdagen wel een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken in de vorm van een kerstpakket. We ontvingen uiteindelijk meer dan 100 aanvragen!

XONAR medewerkers voor XONAR gezinnen, dat was ook dit jaar het idee. We werden wederom overspoeld met allemaal houdbare producten, uit de voorraadkasten van collega's maar ook heel vaak, zichtbaar, direct uit de winkel. 

Daar hield het niet bij op, er kwamen namelijk nog een boel spullen van diverse organisaties bij. Zo sponsorde ook dit jaar Makro Kerstpakketten de kerstdozen, kregen we erg leuke kerstkaarten van B-Mediagroep, heerlijke potten stroop van Frumarco en ontzettend schattige kerstkoekjes van Nora Biscuits. 

Daarnaast ontvingen we van diverse particulieren en van organisatie Glass Inside Limburg een prachtig geldbedrag waarmee we de pakketten net dat extra luxe tintje konden geven. 

Ontzettend bedankt voor iedereen die een steentje heeft bijgedragen!