05-12-2019

Surprise, surprise!

De verschillende kantoorlocaties van XONAR raakten de laatste dagen voller en voller. Er verschenen steeds meer cadeaus en uiteindelijk rijkten de surprises bijna tot aan het plafond!

Het begon allemaal afgelopen september toen twee enthousiaste XONAR medewerkers een mail de organisatie in stuurde met de vraag:

‘Bezorg jij de kinderen in onze verblijfsgroepen een leuke sinterklaasavond?’

Voor veel kinderen in onze verblijfsgroepen is thuis sinterklaas vieren niet vanzelfsprekend. Het leek Samira en Kitty dan ook een goed idee om iets extra’s te doen. Via de mail werden XONAR medewerkers gevraagd om een klein cadeautje, een surprise en een gedicht te verzorgen voor kinderen op de verblijfsgroepen.

‘We hadden nooit gedacht dat het zo’n succes zou worden! We dachten enkele van onze groepen een extraatje te kunnen geven, maar uiteindelijk kregen we zoveel aanmeldingen van enthousiaste collega’s dat we voor alle kinderen iets hebben kunnen doen!’

Afgelopen weken stroomden de surprises binnen en aan creativiteit ontbrak het absoluut niet. We zagen de mooiste surprises voorbij komen. Gisteren is er tot in de late uurtjes doorgewerkt om al deze hartverwarmende cadeaus te bezorgen bij de verblijfsgroepen. Zo hebben alle kinderen vandaag, op pakjesavond, iets leuks uit te pakken!

Een mooie actie, die volgend jaar zeker vervolg zal krijgen. Vind jij het ook leuk om te werken bij zo’n creatief bedrijf als het onze? Neem dan vooral eens een kijkje tussen onze vacatures! En wie weet knutsel jij volgend jaar vrolijk mee.

Twee enthousiaste medewerkers verzamelen de surprises voor XONAR