Sluit deze website
Stoppen van geweld

Vrouwenopvang & hulpverlening

Thuis moet een plek zijn waar rust en veiligheid heerst. Waar kinderen onbezorgd kunnen opgroeien. Helaas is dat niet overal zo.

XONAR Vrouwenopvang & Hulpverlening biedt opvang en hulpverlening aan vrouwen, (ex-)partners en kinderen die te maken hebben (gehad) met (huiselijk) geweld, eerwraak, loverboyproblematiek en mensenhandel. Dat kan ambulante hulp zijn, waarbij onze professional u ondersteuning kan bieden in de thuissituatie. Als het niet veilig voor u is om thuis te wonen dan gaan we met u in gesprek om te bepalen welke hulp het beste past bij uw situatie.

XONAR VO&H biedt opvang en hulpverlening aan vrouwen en kinderen uit de regio’s Maastricht/Heuvelland en de Westelijke Mijnstreek. Daarnaast hebben wij vanuit het Landelijk Stelsel Vrouwenopvang een landelijke opvangfunctie voor vrouwen en kinderen als in de eigen regio onvoldoende veiligheid kan worden geboden.

Verlaat deze website

Aanmelden

Vrouwenopvang & Hulpverlening

Centrale aanmelding vrouwenopvang Maastricht: 043 - 604 55 25

Wij zijn dagelijks bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur via dit nummer. Als u ons belt dan krijgt u tijdens kantoortijden een maatschappelijk werker aan de lijn die is verbonden aan de vrouwenopvang. Buiten kantoortijden is dit nummer ook bereikbaar voor noodgevallen.

Bij een levensbedreigende situatie: bel altijd DIRECT het alarmnummer 112!

Een beetje

Verliefd op mijn werk

Tijdens haar derde jaar van de opleiding Social Work start Fanny als stagiaire bij de Vrouwenopvang. Heel bewust, want dit is dé plek waar zij terecht wilde komen. Ze had op dat moment niet durven dromen dat dat ook echt zou lukken.

Lees het hele verhaal
Ik kan er wel

Mee leren leven

Vol vertrouwen en hoop verhuisde Amy enkele jaren geleden voor de liefde naar Nederland. Inmiddels woont ze binnen XONAR Vrouwenopvang & Hulpverlening. Lees hier haar verhaal.

Lees het hele verhaal
Ervaring bij de vrouwenopvang van XONAR Ervaring bij de vrouwenopvang van XONAR

Aandachtsgebieden

Bekijk hieronder onze aandachtsgebieden op het gebied van vrouwenopvang- en hulpverlening.